UDF

UDF

onsdag 10 oktober 2012

Konsert på lördag!

Igår var det rep, idag är det rep och på lördag är det konsert med flick-och gosskören. Det är en konsert med flera favoritarr från förr, och att vi dessutom gör den tillsammans gör det extra roligt.
Nu måste jag gå och packa ner min bullpåse så att vi överlever repet ikväll.

Olivia Hössjer Oestreicher, sopran i Anna


2 kommentarer:

  1. Hej kören!! Jag ser att det var länge sedan detta inlägg publicerades. En liten fråga bara, varför har vi inte skrivit något sen 2012? Som t.ex om den fantastiska turnén till Färöarna... Jag tar gärna tag i att börja blogga igen till hösten, om ingen annan vill göra det. //Smilla i UDF Maria

    SvaraRadera
  2. Hej smilla : )
    Den enkla förklaringen till varför vi inte bloggat under 2013 är att vi inte hittade lösenordet till bloggen. Men nu har vi gjort det och bloggen är levande igen. Du har hjälpt till med det också för snart kommer ditt inlägg upp. Vår fantastiska turné till Färöarna har det bloggats om som sig bör på en genansam blogg för goss- och flickkören, av en eminent bloggare. Om du vill läsa de inläggen så finns de här: http://www.udg.se/k/faroarna/ . I deras bildgalleri kan man också se bilder från turnén http://galleri.udg.se/#!album-8 .
    // Konsadm

    SvaraRadera