UDF

UDF

tisdag 14 juni 2016

Elin bloggar


Turnédag 4

God morgon korister, ledare och läsare. Efter en fullspäckad gårdag med konsert i Rigas domkyrka som gick kanon, picknick i kyrkans innegård och sista kvällen tillsammans med värdfamiljerna, är vår nya destination Polen, Warszawa.

Konserten igår i den stora domkyrkan gick bra. Det fanns nog en del nerver innan det var dags att prestera men alla korister var också såklart extremt taggade. Det var i alla fall jag, Elin Hägglöv, dagens gästbloggare. Med ett konsertprogram där vi sjöng själva, tillsammans med Rigas flickkör som förövrigt är otroligt begåvade och duktiga, vi fick dessutom lyssna på när Riga flickorna sjöng två egna stycken.

Efter konserten blev vi bjudna på picknick, vi satt ute, lärde varandra svenska och lettiska och lekte svenska såsom lettiska lekar. Stämningen var på topp! Korister, ledare och föräldrar deltog och tillsammans gjorde vi kvällen till en så kallad succé.

Det roliga nådde sitt slut. Kvällen slutade med att alla åkte hem med ett stort leende på läpparna och alla Uppsalakorister i vetskapen om att morgondagen skulle bjuda på ett helt annat äventyr. Kramar, skratt och några tårar fälldes i och med avskedet med vår Rigafamilj som varit underbara den här helgen, tack så mycket till alla dem.

Den nio timmar långa bussresan är i fullgång. Vi har precis åkt in i Litauen och om några timmar har vi nått vår destination. Håll er uppdaterade här på bloggen! Ni vill inte missa något.

Elin Hägglöv,
Gästbloggare


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar