UDF

UDF

måndag 13 juni 2016

KONSERT


Turnédag 3

Repetitionen är klar och flickkören samlas i en sal i kyrkan för att byta om och göra sig i ordning för konserten. Tystnaden och koncentrationen har lagt sig över rummet, alla har gått in i sin egen värld. Några lyssnar på musik och andra ligger med ögonen slutna för att samla sig. Snart smäller det.  

När klockan börjar närma sig 7 rör vi oss långsamt upp till orgelläktaren. Det är den där speciella stämningen som vibrerar i luften. Efter att Tiara sjungit sina änglalika låtar är det vår tur.

Konserten vi gör är fantastisk. Akustiken bär våra röster på ett annat sätt en på hemmaplan. Vi är samma flickkör men samtidigt har något förändrats. Vi är mer, vi är stoltare, vi är större. Ju bättre vi lär känna varandra, ju mer vi delar, pratar och förstår desto bättre blir klangen, fokuset och viljan att ge järnet. Det är få förunnat att uppleva det vi gör. Vi ska vara så stolta över vad vi är och vad vi åstadkommer.


Astrid 

Turnébloggare 

2 kommentarer:

  1. Önskar jag hade varit med på denna konsert. Låter fantastiskt!

    SvaraRadera
  2. Vi här hemma är också stolta över er! Och glada äver att ni får chansen att resa runt och uppleva allt detta. Kramar till er alla!

    SvaraRadera