UDF

UDF

torsdag 21 juni 2018

Hej hopp! Här kommer de sista inläggen från en trött men glad bloggare!

I måndags välkomnade Budapest oss med strålande sol och klar himmel. Denna dag kunde vi välja att antingen besöka nationalmuseet, shoppa second hand eller besöka Gellertbadet. 

Det gamla badet var fantastiskt, allt ifrån de vackra lokalerna till de varma (och kalla) bassängerna. Särskilt uppskattat var vågmaskinen som fick hela utepoolen att påminna om Indiska Oceanen samt badmössorna som fick koristerna att påminna om ärtor och blåbär... 

När vi mötte upp de andra grupperna i konsertkyrkan prasslades det med lunchpåsar och de senaste fynden från ”shoppa lump med Clara”-rundan inspekterades och diskuterades flitigt. Dock var vi trötta och varma (ser ni mönstret) och när vi väl satte igång repet klämde vi ihop oss på skrangliga, smala bänkar. Men som vanligt härdade flickkören ut och försökte sitt allra bästa för att följa Maggans rörelser. 

När vi väl fått mat i magen (som till körens stora förtjusning var pizza) var det dags att göra le grand finale! 

Vilken konsert! Vilken prestation! Det var så varmt att Maggan hela två gånger  sträckte fram sitt vattenglas mot Annorna?! Felicias solo och Annas truminsats, jojkarna och mässmusiken - allt bidrag till det fullfjädrade avslutet.

Efter konserten rusade Annorna, Maggan och Mårten mot hotellet för att svida om och bege oss till Donau för en båttur. Det var mysigt och vackert att se ett upplyst  Budapest från en båt i svalkande kvällsvind. 

Väl iland föreslog Maggan att vi tillsammans skulle fortsätta kvällen. Sagt och gjort. Visserligen möblerade vi om hela uteserveringen för att alla skulle få plats och visserligen hade de slutar servera pommes men det var riktigt fint att få runda av en bra turné.


Fortsättning följer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar