UDF

UDF

måndag 18 juni 2018

Smilla och Vera bloggar

Konserten i Wien
Hej! Det är Smilla och Vera här. Vi har precis klivit ombord på bussen och snart börjar vi åka mot Budapest. Nu tänkte vi berätta lite om de senaste dagarna på turnén.
I lördags hade vi konsert i St. Brigitta Kirche i Wien. Alla var trötta efter en lång dag med sång på stan, långa promenader och en ganska kämpig repetition. Men när vi äntligen fick rast, åt vi en god middag och sedan vilade vi i en park. Vi (Smilla, Vera och Maja Martinell) låg i gräset och småpratade en lång stund innan konserten började.
När vi kom in i kyrkan blev vi lite förvånade, för det var nästan inga människor alls där. Bara några enstaka i de främsta bänkarna och en gullig dam längst bak som vi hälsade på. Smått snopna ställde vi upp för vår första sång, Unde Quocumque Venientes. Men när vi väl började sjunga kändes det helt okej. Under konsertens gång kom det in lite fler människor, bland annat en glad kille som smög fram och satte sig på första bänken och filmade oss. När vi hade sjungit färdigt jublade han och såg så lycklig ut, och då blev vi också lyckliga. När konserten var slut åt vi pepparkakor och drack mängder med vatten för att bli piggare. Sen tog vi av oss kåporna och gick ut och satte oss på trappan till kyrkan. Det var en sval sommarkväll och man kunde höra syrsorna från buskarna. Det var så mysigt att sitta där allihop. När allt var klart, sprang vi över de tysta gatorna och tog tunnelbanan tillbaka till hotellet för att SOVA.
Snart ska vi berätta lite mer, men nu vill vi prata och mysa på bussen tillsammans med vår fina kör. ❤
Kram!
Smilla och Vera

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar